Xelion en Teams integratie

Xelion en Teams integratie

Word je ook zo vaak gestoord via de telefoon terwijl je in een Teams meeting zit? Of dat je aan het bellen bent via Xelion en een collega start een videogesprek in Teams met je op?
Enorm vervelend en een veelgehoorde klacht sinds we door Corona voornamelijk thuis werken!

Binnen Samson IT liepen we ook tegen dit probleem aan. Liepen! Het zorgde voor zoveel ergernis dat onze softwareafdeling een integratie heeft ontwikkeld die dit probleem oplost. Wij werken sinds begin december met de koppeling tussen Teams en Xelion en kunnen gemakkelijk gesprekken voeren zonder dat we gestoord worden.

Wat doet de koppeling tussen Xelion en Teams?
– Xelion-status verandert naar “niet storen” als je een Teams meeting hebt.
– Teams-status verandert naar “niet storen” als je via Xelion belt.

Je gesprekken in Teams en Xelion worden opgeslagen in een “belgeschiedenis” kalender in Outlook; ideaal om later terug te kijken met we je ook alweer wanneer gebeld hebt!

Benieuwd naar welke integraties Samson IT nog meer heeft ontwikkeld? Kijk dan snel op onze vernieuwde website.

Eerste release VanMoof App live!

Eerste release VanMoof App live!

VanMoof app

De afgelopen maanden zijn wij heel druk bezig geweest om samen met VanMoof een nieuwe App te bouwen voor hun nieuwe Electrified S. Met trots kunnen we melden dat de app nu live is in de Apple store en Google playstore.

Het is een uitdaging, een fiets beveiligen die praat met je telefoon maar door een mooie samenwerking met hardware ontwerpers in Taiwan hebben we een mooi resultaat geboekt.

Zie ook de persoonlijke eigenaar site https://my.vanmoof.com

 

Windsnelheid op festival – Stageco windmeter

Windsnelheid op festival – Stageco windmeter

Enige tijd geleden heeft Stageco een windmeter app gelanceerd. Met deze app is het mogelijk om de windsnelheid bij festival terreinen in de gaten te houden. De grafiek toont de windsnelheid van de afgelopen 24 uur. Tevens staan er windsnelheden van KNMI windsnelheids meters in de buurt op. De combinatie van data maakt het mogelijk om actie te ondernemen als de wind op een evenment te hard dreigt te worden.

Vandaag staan de windmeters weer op verschillende festivals door het land “Beveidingspop 2015”!

Het waait en zie het resultaat!

Wind op Bevrijdingspop 2015

Wind op Bevrijdingspop 2015

ios-app1-1024x351 android-app1-1024x351