Maak een efficiency-slag met Splandid!

Maak een efficiency-slag met Splandid!

Herken jij deze bon of werk je nog dagelijks met een variant van deze?

Uit de praktijk blijkt dat nog veel bedrijven kostbare tijd gebruiken voor het handmatig invullen van werkbonnen en afmelden van service bezoeken via Whatsapp. Ook zien we nog regelmatig een planning via een mooie Excel sheet.

Wist je dat hierdoor enorm veel tijd verloren gaat en technische bedrijven onnodig naar personeel op zoek moeten gaan om al het werk te doen.

Dat kan ook anders met behulp van IT.

Herken je jouw bedrijf in bovenstaand verhaal of loop je tegen zaken aan als verlofplanning en documentatie op klant locatie? Neem dan eens contact met Stephan Homan op voor een afspraak.

Maak direct een afspraak: https://cutt.ly/1VGXF4A

🚨 ɢᴏᴇᴅ ɴɪᴇᴜᴡꜱ ᴠᴏᴏʀ ᴏɴᴅᴇʀɴᴇᴍᴇʀꜱ ɪɴ Lansingerland! 🚨

🚨 ɢᴏᴇᴅ ɴɪᴇᴜᴡꜱ ᴠᴏᴏʀ ᴏɴᴅᴇʀɴᴇᴍᴇʀꜱ ɪɴ Lansingerland! 🚨

DELTA Netwerk start een mooi #glasvezelproject in #Berkel en Rodenrijs, #Bleiswijk en #Bergschenhoek. Op de bedrijventerreinen start de campagne, die ervoor zorgt dat honderden #ondernemers in die regio binnenkort gebruik kunnen maken van de nieuwste generatie glasvezel ⚡ Meld je voor 𝟭2 november 𝟮𝟬𝟮𝟮 aan en bespaar de vastrechtvergoeding.
 
Ga jij ook voor gigasnel zakelijk glasvezel? 💪
 
Voor meer informatie, zie Glasvezel Lansingerland – Samson IT (samson-it.nl)

Opknappen serverkast

Opknappen serverkast

Regelmatig krijgen wij het verzoek om een serverkast te herstructureren, een dankbaar klusje met zichtbaar resultaat! Naast dat het er goed uitziet, wordt ook het onderhoud en het verhelpen van storingen een stuk gemakkelijker.

Is jouw serverkast ook toe aan een professionele metamorfose? Neem contact op met ons voor de mogelijkheden.

Zie hieronder wat voor ongelofelijke verbetering het herstructureren kan opleveren:

Datalekken ontdekt door onze collega Jelle

Wij blijven ons verbazen over het veiligheidsbesef en basale “digitale hygiëne” die vaak niet aanwezig is bij bedrijven.

Jelle maakt overdag de mooiste code voor Samson IT; in de avonduren maakt hij er als grey-hat-hacker [https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/wat-het-verschil-tussen-een-white-hat-en-een-black/] een sport van om -gewoon via publiek op internet toegankelijke informatie- toegang te krijgen tot systemen en bedrijven die zich er niet van bewust zijn dat zij de digitale voordeur wagenwijd open hebben staan.

De resultaten zijn schokkend. Voor ons weer een wijze les; menselijk handelen is een enorm risico voor ieder bedrijf! Lees het hele verhaal hier.

VanMoof kortingsactie juni 2017

VanMoof kortingsactie juni 2017

Wij krijgen vaak de vraag of we dan ook korting krijgen voor de aanschaf en morgen kunnen we zeggen

JA!

Deze week komt de nieuwe VanMoof Electrified S 2017 uit. De eerste 180 zijn nu binnen en willen zo snel mogelijk naar een nieuwe eigenaar.

En jij kunt een van de gelukkige zijn!

Ga Dinsdag 13 juni vanaf 9:00u naar deze website
om te bestellen

Actie wordt aangeboden door VanMoof en is geldig vanaf Dinsdag 13 juni 2017 vanaf 9:01uur.
Korting is geldig voor de eerste 180 verkochte fietsen, wees er dus snel bij!
Op=Op

Teamuitje 15 jarig bestaan Samson IT

Teamuitje 15 jarig bestaan Samson IT

Winterberg 2017

15 Jarig bestaansuitje met het hele team!

Dit jaar bestaat Samson IT 15 jaar. We zijn in die tijd gegroeid van de studeerkamer van Dirk, naar een team van 16 mannen en vrouwen. Om dit te vieren zijn we met z’n alle afgelopen weekend op pad geweest naar Winterberg.

Twee dagen sport en gezelligheid om elkaar weer eens anders te zien dan op het werk en uit te dagen met een fiets, buggy of step in de Duitse heuvels.