Internet via Samson IT

Samson IT is een onafhankelijke netwerk leverancier. Wij kopen breedband verbindingen in bij verschillende partijen (met verschillende technologieën) en kunnen zo een snelle en prijsefficiëntie oplossing bieden.

Wij kunnen u ondersteunen van de aanvraag tot aan de oplevering van een werkende internetverbinding. 

De internetverbinding kunnen wij ook monitoren zodat wij bij een eventuele storing direct voor u aan de slag kunnen. Meer informatie over deze dienst en onze overige systeembeheerwerkzaamheden kunt u hier vinden. 

Mocht u tevens geïnteresseerd zijn in bellen via internet (VoIP), wij bieden dit aan via het Xelion platform.

 

 

Geen downtime meer?

Voor bijna ieder bedrijf is het noodzakelijk om een goed werkende internetverbinding te hebben, geen internet zorgt voor een stagnatie van de bedrijfsprocessen. Om de kans op downtime sterk te verminderen, leveren wij een redunante internetverbinding met een andere technologie (glas, DSL, coax) en een andere leverancier.

Site-to-site VPN

Heeft u meerdere vestigingen en wilt u dat deze met elkaar verbonden zijn? Wij kunnen u helpen met de inrichting van deze configuratie. 

Verschillende technologieën

Wij zijn een onafhankelijk netwerkleverancier en kunnen daarom altijd kiezen voor de snelste en goedkoopste technologie (glas, DSL, coax) met de keuze uit verschillende leveranciers.