Nitro Planning

“Maakt je organistatie efficienter”

Duidelijk Project en Resource Planning

Het planen van medewerkers op projecten is een van de lastigere activiteiten in elke organistatie. Tot een planning van 10 man lukt het vaak nog wel in Excel maar er komt een punt dat dit niet meer overzichtelijk is en erg foutgevoelig.

Dat is de kracht van Nitro planning,

  • plannen zonder beperkingen
  • duidelijk overzicht van beschikbaarheid
  • duidelijk zicht op overboeking

Nitro Project planning

Is volledig interactief en toont overzichtelijk alle benodigde resources voor project taken. Snel een eenvoudig kunnen hier de juiste resources worden toegewezen.

Nitro Resource Planning

Een goed overzicht over persoonlijke planning en beschikbaarheid is uiterst belangrijk. Zo is snel te zien wie overboekt is of nog ruimte heeft om ingezet te worden. Alles rekening houdend met beschikbaarheid.

Gerelateerde functies

Beschikbaarheid

Eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven zodat de planning daar rekening mee kan houden

Verlofaanvragen

Direct inzicht van vakantiedagen overzicht en mogelijkheid tot gebruik tijd voor tijd of verloofaanvragen

Urenregistratie

Direct inzicht in geplande en bestede uren

De grootste voordelen

 

Alles in 1 systeem

Als MKB’er wil je niet veel systemen, die kunnen alleen maar niet samenwerken. Daarom hebben wij zoveel mogelijk in Nitro gestopt, alleen de boekhouding niet.

Eenvoudig te gebruiken

Wij houden van software die begrijpelijk is en dat horen we ook graag van onze klanten. En dat uiteraard ook op mobiel en tablet.

Voor een eerlijke prijs

Nitro kosten zijn gebaseerd op het aantal gebruikers. Buitendienst medewerkers met alleen planning en tijdregistratie hebben een gereduceerd tarief

Enkele van onze klanten

Wij deden onze planning in Excel, een passing van de planning kon maar door een persoon gedaan worden. Even snel iemand inplannen voor morgen was niet te doen.

Met Nitro passen we 60 man aan in een uur en worden ze ook per SMS geinformeerd!

Henri

Height Specialists

Dagelijks krijgen wij honderden monster binnen in ons lab. Vroeger registreerden we dat op papier en ging het papier door het laboratorium.

Met nitro kunnen klanten de monsters digitaal aanmelden en vindt de verwerking helemaal digitaal plaats. Dit heeft onze doorlooptijd met minstens een factor x10 verlaagd

Peter

digilab