Wat is Office 365?

Microsoft biedt met Office 365 al hun applicaties en diensten aan in een abonnementsvorm, met een Office 365 abonnement heeft de gebruiker altijd recht op de meest recente versie. Een standaard Officepakket bevat bekende toepassingen die vrijwel ieder bedrijf gebruikt, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen (SharePoint, Access, Visio) die Microsoft via Office 365 aanbiedt. 

Uiteraard denken wij graag met je mee welke Office 365 abonnement het beste bij jouw bedrijf past.  

 

Overstappen naar Office 365?

Zoals hierboven beschreven heeft het overstappen naar Office 365 veel voordelen. Als Microsoft Silver partner hebben wij de afgelopen periode al veel van onze klanten gemigreerd naar een Office 365 omgeving. Wij helpen je graag bij het inventariseren van jou huidige ICT systemen om na te gaan of de overstap naar Office 365 ook voor jullie interessant kan zijn. 

Neem contact op via 088 – 616 16 16 of stuur een e-mail naar info@samson-it.nl

 

Kunnen mijn servers de deur uit bij een overstap naar Office 365?

Office 365 programma’s werken vanuit de Microsoft cloud. Een aantal specifieke softwarepakketten (denk hierbij aan boekhoud- , plannings- en tekenprogramma’s) kunnen niet worden opgenomen in de Microsoft cloud. Voor deze softwarepakketten hebben wij een cloud werkplekken oplossing.