Wat is Microsoft 365?

Met Microsoft 365 biedt Microsoft al hun applicaties en diensten aan in een abonnementsvorm. Met een Microsoft 365 abonnement heeft de gebruiker altijd recht op de meest recente versie van toepassingen. Een standaard Officepakket bevat bekende toepassingen die vrijwel ieder bedrijf gebruikt, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Daarnaast zijn er nog veel meer toepassingen (Teams, OneDrive, Planner, SharePoint, Access, Visio) die Microsoft via Microsoft 365 aanbiedt. 

Steeds meer bedrijven kiezen voor het werken met Microsoft 365. Maar wat houdt het werken in de cloud nu precies in en welke tools heb ik nu tot mijn beschikking? Het installeren en werkend krijgen van Microsoft 365 is pas een eerste stap! Daarna begint het eigenlijk pas echt, Is er al nagedacht over het gebruik en de adoptie binnen de organisatie?

Uiteraard denken wij graag met je mee welke Microsoft 365 abonnement het beste bij jouw bedrijf past. Daarnaast kunnen wij ook helpen met de adoptie van de nieuwe manier van werken binnen de organisatie.  

 

Neem voor meer informatie contact op via onderstaande kanalen.

 

Overstappen naar Microsoft 365?

Zoals hierboven beschreven heeft het overstappen naar Microsoft 365 veel voordelen. Als Microsoft Silver partner hebben wij de afgelopen periode al veel van onze klanten geadviseerd en gemigreerd naar een Office 365 omgeving. Wij helpen je graag bij het inventariseren van jouw huidige ICT systemen, om na te gaan of de overstap naar Office 365 ook voor jullie interessant kan zijn. 

Neem contact op via 088 – 616 16 16 of stuur een e-mail naar info@samson-it.nl

 

Kunnen mijn servers de deur uit bij een overstap naar Office 365?

Office 365 programma’s werken vanuit de Microsoft cloud. Een aantal specifieke softwarepakketten (denk hierbij aan boekhoud- , plannings- en tekenprogramma’s) kunnen niet worden opgenomen in de Microsoft cloud. Voor deze softwarepakketten hebben wij een cloud werkplekken oplossing.