Onze diensten

Ons multidisciplinaire team heeft alle kennis in huis om u van A-Z te helpen met de meest uiteenlopende ICT-vraagstukken. Of het nu de ontwikkeling van uw website, webshop of het inrichten van een complex netwerk betreft; we denken graag mee en ontwikkelen samen met u een perfect functionerende oplossing. Onze diensten op een rijtje:

Applicatieontwikkeling

Het goed vastleggen van bedrijfsprocessen is werk voor specialisten. Aan de hand van onze bevindingen kunnen we samen met u kijken waar applicaties kunnen worden ontwikkeld om deze processen (nog) soepeler te laten verlopen. Deze kunnen variëren van simpele uitbereidingen van uw website tot het automatiseren hele bedrijfsprocessen.

Websites

Iedere website dient een ander doel. Onze uitdaging is dat doel zo dicht mogelijk te benaderen door een perfecte “op maat” pasvorm. Wij ontwikkelen websites in Typo3; één van de grootste en meest flexibele Content Management Systemen beschikbaar. Voor goed communicerende vormgeving en content werken wij samen met een creatief communicatiebureau, dat onze klanten net zo goed begrijpt als wij zelf.
Lees meer >>

Systeembeheer

Het beheren van een ICT-omgeving is werk voor professionals. Wij nemen deze taak graag op ons en zorgen ervoor dat u en uw medewerkers worden ondersteund en ontzorgd. Wij doen ons werk, zodat u uw eigen werk kan doen!

Herkent u het beeld van een rommelige patchkast en overal netwerkkabels en andere snoeren? Oude apparaten waarvan niemand precies weet wat ze nog doen? Niet in de door ons beheerde netwerken! Wij zijn niet bang om op te ruimen; alleen een goed georganiseerde en gedocumenteerde netwerkomgeving is veilig, schaalbaar en goed te onderhouden.
Lees meer >>

VoIP-telefonie

Met onze achtergrond als netwerkspecialisten hebben wij ruim twee jaar geleden de stap gezet naar VoIP telefonie. Geen “ouderwetse” analoge of ISDN-telefooncentrales, geen halfslachtige hybride oplossingen, maar full VoIP. Met een select aantal partners bieden wij professionele telefonieoplossingen.

Optimaal werkende telefonie vereist een goed ingericht netwerk. Niet elke internetverbinding is zonder meer geschikt voor VoIP-telefonie. Wij kunnen uw netwerkomgeving analyseren en doormeten. Bent u ontevreden over uw huidige VoIP oplossing? Wij vertellen u graag hoe dat komt! Overweegt u over te stappen naar een VoIP oplossing? Vraag ons om advies en voorkom nare verrassingen!
Lees meer >>