Applicatie ontwikkeling

Nitro planning tool

Stageco Windmeter app

Shifter flexworker management

Boot reservingssysteem

Wat kunnen we voor u betekenen op het gebied van applicatieontwikkeling?

Het goed vastleggen van bedrijfsprocessen is werk voor specialisten. Aan de hand van onze bevindingen kunnen we samen met u kijken waar applicaties kunnen worden ontwikkeld om deze processen (nog) soepeler te laten verlopen. Efficiënte automatisering van uw bedrijfsprocessen dus, waarbij u zélf aan de basis staat van het ontwerp.

De mogelijkheden zijn groot. Wij helpen u graag met een eenvoudige applicatie, gekoppeld aan uw website. Bijvoorbeeld voor het maken van reserveringen. Maar ook het ontwikkelen van een applicatie voor het aansturen en administreren van uw volledige bedrijfsproces zien wij als een fantastische uitdaging, maar wel nadat we een inventarisatie hebben gemaakt van bestaande software oplossingen. Het wiel opnieuw uitvinden is niet in uw belang en dat doen we dan ook liever niet.

Een goed uitgedacht implementatietraject is bijna net zo belangrijk als de applicatie zelf. Wij zorgen er samen met u voor dat dit proces zo optimaal mogelijk verloopt!

Al onze applicaties zijn web-based. Daarvoor gebruiken wij PHP met het Symfony2 framework; sinds jaar en dag dé programmeertaal voor online applicaties. Onze oplossingen zijn naadloos te integreren met uw boekhoud software (bv. AccountView of Exact).

En het maken van rapporten? De door ons zelf ontwikkelde rapportagetool WebDocFactory maakt op basis van sjablonen in Word mooi opgemaakte offertes, rapportages, brieven, facturen en andere documenten.