Cloud Werkplek

 

Medewerkers worden steeds mobieler en de behoefte om op verschillende plekken te werken neemt alsmaar toe. Werken vanuit de cloud  biedt hier een handige oplossing. Doordat de belangrijkste applicaties en data in de cloud staan kunnen werknemers, mits er een werkende internetverbinding is, altijd en overal werken. Een ander belangrijk voordeel: bestanden in cloudopslag zijn minder kwetsbaar voor calamiteiten dan wanneer de data op lokale servers of harde schijven staat.

Een belangrijke vraag is; kan dat wel veilig? Zeker nu de regels rond de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) worden aangescherpt. Ook hierin denkt Samson IT graag mee. We helpen en adviseren bij het kiezen van wat wel en wat beter niet in de cloud gezet kan worden. Zo profiteer je maximaal van alle voordelen van werken in de cloud.

Samson IT heeft hiervoor de cloud-werkplek ontwikkeld, dat is een virtuele desktop die wij bijhouden en voorzien van alle voor jullie organisatie noodzakelijke applicaties.

Dit zijn de voordelen:

 

R

Makkelijk: Benader je bedrijfsdata van waar je maar wil als er een internet verbinding is

R

Veilig: Geen risico op data verlies door het verliezen van een laptop of PC

R

Altijd up-to-date software, de cloud werkplek wordt door ons bijgehouden

R

Snel: de servers in de cloud worden regelmatig geüpgrade zonder dat je daar als gebruiker over na hoeft te denken

R

Standaard elke 2 uur een off-site back-up

R

Geen investeringen nodig in hardware

R

Eenvoudige ondersteuning van Bring-Your-Own device

Natuurlijk denken we graag met u mee bij het maken van een keuze. Bel ons direct op 088-6161616 of laat hieronder je contactgegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.