SOFTWARE
OP MAAT

Wat is maatwerk software?

Wat als je huidige software niet volledig voldoet aan je wensen? Ieder bedrijf is uniek, met specifieke processen die niet altijd even goed ondersteund worden door standaardsoftware. Maatwerk software kan dan uitkomst bieden, door een oplossing te creëren die nauw aansluit bij jouw unieke bedrijfsbehoeften en -processen. Dit vereist een zorgvuldig en doordacht proces van ontwikkeling, waarbij jouw input en feedback cruciaal zijn om een software te ontwikkelen die écht werkt voor jou.

Maatwerk software gaat verder dan enkel programmeren; het is een strategische samenwerking om software te creëren die een verschil maakt voor jouw onderneming.

onze werkwijze

Voor de softwareontwikkeling maken wij gebruik van Agile waarbij het ontwikkelproces wordt opgedeeld in meerdere korte periodes. Hierbij ligt de focus op het creëren van een product dat gaandeweg wordt geperfectioneerd. Deze werkwijze is doeltreffend, overzichtelijk en geeft tussentijds voldoende ruimte voor controle en bijsturing.

inventarisatie

Als allereerst nodigen we je uit voor een kop koffie bij ons op kantoor voor een eerste kennismaking. En ook om te inventarisen waar de wensen en behoeften precies liggen en te kijken of wij dit kunnen realiseren.

eerste opzet

Vervolgens gaan wij aan de slag met een eerste functioneel ontwerp van de nieuwe software. Deze zullen we tussentijds met elkaar doornemen zodat wij naadloos aansluiten op het gewenste eindproduct. We sparren net zo lang door totdat we beide tevreden zijn over de opzet. 

ontwikkeling

En dan begint het leukste gedeelte voor ons: het bouwen van de software. Ons enthousiaste team gaat hard aan de slag om de nieuwe software zo goed mogelijk in elkaar te zetten. 

oplevering

En uiteindelijk leveren wij het eindresultaat op de afgesproken datum op en is het tijd voor taart en champagne!

Uiteraard bieden we na oplevering nog support aan en kunnen er afspraken gemaakt worden over eventuele verdere ontwikkeling.  

Ben jij klaar voor de toekomst?

Een goede en efficiënte bedrijfsvoering valt of staat met software die aansluit bij de bedrijfsprocessen. Met maatwerk applicaties geef je gebruikers de optimale ervaring, voorkom je fouten en werk je efficiënter. Zo bespaar je tijd, geld en energie en zijn jullie klaar voor de toekomst! 

2 projecten waar we trots op zijn

NITRO

Nitro biedt een alles-in-één oplossing voor de meeste bedrijfsprocessen. Het mooiste aan Nitro is de uitgebreide urenregistratie die ook makkelijk door te factureren is aan de klant.

SPLANDID

Met Splandid stroomlijn je al je bedrijfsprocessen binnen één applicatie. Digitale offertes worden supersnel ondertekend en je hebt een overzichtelijke digitale planningstool en werkbon.

Hebben jullie een effectieve oplossing nodig?

Wacht niet langer!