Microsoft 365

de kracht van Microsoft 365

Microsoft 365 is een platform dat speciaal ontwikkeld is om een moderne werkplek te creëren. De manier waarop er gewerkt wordt is namelijk fundamenteel aan het veranderen. Organisaties zijn steeds mobieler gaan werken en het hybride werken neemt in populariteit toe. Microsoft 365 maakt het voor organisaties mogelijk om de complete ICT-omgeving efficiënt in te richt

Een volledige implementatie of een verbeterde inrichting?

Of je nu al klant bent bij Microsoft of klant wilt worden, wij helpen je met de volledige inrichting van de Microsoft 365 omgeving. Van het aanmaken van gebruikers, instellen van mappen en bijbehorende rechten tot het opzetten van de MFA-beveiliging.

Stel je eens voor dat een nieuwe medewerker bij de salarisadministratie kan komen! Dit is natuurlijk niet de bedoeling, dus onder andere voor dit soort situaties kunnen wij alle rechten instellen. Uiteraard in overleg met jou!

Flexibel en toegankelijk

Met Microsoft 365 kan je als gebruiker toegang krijgen tot jouw documenten en applicaties vanaf vrijwel elk apparaat met een internetverbinding. Dit betekent dat je kan werken vanaf een computer, laptop, tablet en/of smartphone, wat flexibiliteit en mobiliteit geeft. Bovendien worden bestanden automatisch gesynchroniseerd tussen apparaten, zodat je altijd toegang hebt tot de meest recente versie.

PRODUCTIVITEIT EN SAMENWERKEN

Microsoft 365 biedt een uitgebreid pakket aan productiviteitstools, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Deze applicaties stellen je als gebruiker in staat om efficiënt te werken, documenten te maken, presentaties te maken, e-mails te beheren en nog veel meer.

Bovendien maakt Microsoft 365 samenwerken eenvoudig doordat je met meerdere mensen tegelijkertijd aan hetzelfde bestand kunt werken. Waar je je ook maar bevindt!

SCHAALBAAR EN KOSTEN BESPAREN

Microsoft 365 is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van zowel individuele gebruikers als organisaties van elke omvang. Je kan eenvoudig het aantal gebruikers toevoegen of verminderen.

Bovendien elimineert Microsoft 365 de noodzaak om te investeren in dure hardware en infrastructuur, omdat alles wordt gehost in de cloud. Dit kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen op lange termijn.

CLOUD OPSLAG EN BACK-UP

Microsoft 365 omvat OneDrive, een cloudopslagservice waarmee gebruikers bestanden kunnen opslaan, synchroniseren en delen. Met OneDrive krijg je 1TB aan opslagruimte per gebruiker, zodat je al je documenten, foto’s en video’s veilig kunt bewaren. Bovendien worden jouw gegevens regelmatig automatisch geback-upt, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over gegevensverlies.

VEILIGHEID EN COMPLIANCE

Microsoft 365 bevat geavanceerde beveiligingsfuncties die helpen bij het beschermen van je gegevens. Het biedt ingebouwde beveiliging tegen bedreigingen, zoals malware en phishing-aanvallen, en biedt ook mogelijkheden voor gegevensencryptie en identiteitsbeheer.

Bovendien voldoet Microsoft 365 aan verschillende internationale normen en voorschriften, waardoor het een goede keuze is voor organisaties die te maken hebben met compliancevereisten.

Kennis van Microsoft 365

Wij hebben mensen in dienst die gespecialiseerd zijn in verschillende onderdelen van het Microsoft 365 pakket. Er worden regelmatig trainingen en cursussen gevold door het personeel waarbij zij door middel van examens Microsoft certificaten behalen. Hierdoor blijft onze Microsoft 365 up-to-date, en zo kunnen we jou het beste adviseren welk pakket aan te schaffen.

Microsoft Copilot

Microsoft Copilot is een digitale assistent (op basis van Artificial Intelligence) die is ontworpen om gebruikers te helpen met een reeks taken en activiteiten op hun apparaten. Dit nieuwe hulpje van Microsoft combineert daarvoor documenten in Word, Excel en PowerPoint, gegevens uit je agenda, e-mails in Outlook, chats in Teams en notities van vergaderingen in OneNote.

MICROSOFT AZURE

Azure ondersteunt hybride omgevingen, waardoor je zowel lokaal geïnstalleerde automatiseringssoftware als cloudresources kan gebruiken. Bestaande IT-omgeving kunnen wij uitbreiden naar Azure en profiteren van de schaalbaarheid en flexibiliteit van de cloud. Snel extra virtuele machines, opslagruimte of andere resources toevoegen of verminderen is met Azure allemaal geen probleem. 

PROFESSIONELE SUPPORT

Na een succesvolle implementatie kun je gebruik blijven maken van onze supportafdeling. Wij staan elke werkdag voor je klaar om jouw medewerkers te helpen bij problemen. Van het opnieuw instellen van een wachtwoord tot het toevoegen van mailboxen en het aanmaken van nieuwe gebruikers.

Ben jij klaar voor de overstap?

We helpen je graag bij de migratie!