Freshcaller BYOC

De kracht van freshcaller byoc

Freshcaller BYOC staat voor Bring Your Own Carrier. Freshcaller is een callcentersoftware in de cloud waarmee bedrijven hun callcenteractiviteiten kunnen opzetten en beheren.

Met BYOC kunnen bedrijven hun bestaande telecomprovider gebruiken of een carrier van hun voorkeur kiezen om de oproepen af te handelen, terwijl ze toch gebruik kunnen maken van de functies en functionaliteiten van Freshcaller.

freshcaller byoc

De voordelen van freshcaller byoc

Wellicht heb je binnen je organisatie al ervaren dat jullie gebruik zijn gaan maken van een cloud contact center platform, maar in het gebruik stuitte op beperkingen zoals de beschikbaarheid van klantenservice telefoonnummers en de geboden ondersteuning. Op zulke momenten kan Bring Your Own Carrier (BYOC) een oplossing bieden. Maar hoe gaat dit in zijn werk? 

[dsm_icon_list _builder_version=”4.24.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_icon_list]

behoud van telefoonnummers

Blijf bereikbaar op de nummers die bekend zijn bij jouw klanten. Neem eenvoudig je huidige telefoonnummers mee en koppel deze aan Freshcaller BYOC, het is ook mogelijk om buitenlandse telefoonnummers te koppelen .

gesprekskwaliteit

Geen haperingen of wegvallende verbindingen. Een goede gesprekskwaliteit is gegarandeerd, er wordt gebruik gemaakt van Nederlandse netwerken waarbij alle type Nederlandse nummers ondersteund worden. 

Kostenbesparend

Geen grote investeringen. Maak gebruik van de huidige oplossingen en vermijd dure upgrades of migraties, simpelweg door de twee systemen te integreren. Tevens bieden wij zeer scherpe gesprekstarieven aan en betaal je niet voor inkomende gesprekken. Voorspelbaar

lokale partij

Kom niet voor verassingen te staan en kies voor een Nederlandse telecom leverancier met ruime ervaring die op de hoogte is van de geldende Europese telecom wet- en regelgeving. Wij zorgen voor een naadloze integratie met het telefonieplatform. 

Partnership gorilla services

Samson IT werkt al jaren samen met Freshworks en Gorilla Services, platinum partner van Freshworks met meer dan 10 jaar ervaring. Samson IT heeft zelf al meer dan 20 jaar kennis in VoiP netwerken.

Door de nauwe samenwerking hebben we de afgelopen jaren verschillende bedrijven kunnen helpen om hun telefonie te koppelen aan Freshcaller.

ervaringen van andere bedrijven

|

Mark lankhorst

Manager Operations

Wij waren op zoek naar een alles-in-één oplossing voor onze telefonie en klantenservice. We zijn daarbij uitgekomen bij Freshdesk Omnichannel. In veel landen hebben wij telefoonnummers, vanwege de regelgeving bleek dat ingewikkeld om over te zetten binnen de omgeving van Freshdesk. Samson IT heeft ons ontzorgt om deze telefoonnummers over te zetten, ik ben erg blij met de ondersteuning en service die ik heb gekregen.

[dsm_facebook_comments _builder_version=”4.24.2″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/dsm_facebook_comments]

Klaar voor Freshcaller BYOC?

Wij helpen je graag!

 

Je kan ons altijd telefonisch bereiken op 088 616 1616.

[wpforms id=”9311″]