splandid

Van offerte tot facturatie:
alles binnen één applicatie

Met Splandid stroomlijn je al je bedrijfsprocessen binnen één applicatie. Digitale offertes die óók super snel digitaal ondertekend kunnen worden, overzichtelijke planning voor het hele bedrijf, digitale werkbonnen voor je buitendienst, facturen geïntegreerd met Exact Online en nog veel meer! Splandid biedt een alles-in-één oplossing: Field Service met een glimlach.

Alles-in-één applicatie voor al je bedrijfsprocessen

Digitale offertes, planning en werkbonnen voor efficiënt werken

Geïntegreerd CRM systeem met instellingen per klant

In 2019 is Splandid geboren uit een sterke klantbehoefte om de werkprocessen van de buitendienst te automatiseren en te digitaliseren. Maar ons gepassioneerde development team wilde meer! Hoe mooi zou het zijn als alle bedrijfsprocessen geoptimaliseerd werden binnen één applicatie en niet alleen de buitendienst? En zo is Splandid geboren, en uitgegroeid tot een volwaardige applicatie waar we elke dag met volledige toewijding aan werken.

CRM SYSTEEM

Kost het je veel tijd om alle gegevens van jouw klanten bij te houden? Met Splandid wordt dit super eenvoudig. Splandid is gekoppeld aan het KvK en BAG register waardoor klantgegevens automatisch worden opgehaald en ingevuld in de klantkaart. Heb je veel klanten met verschillende wensen? Ook dat is binnen Splandid geen enkel probleem! Je kunt per klant het communicatieprofiel, de facturatiemethode en nog veel meer instellen.

DIGITALE OFFERTES

Met Splandid maak je eenvoudig en supersnel online offertes die jouw klanten digitaal ondertekenen. Voeg gemakkelijk voorgedefinieerde producten en diensten toe of zet optionele regels in je offerte om meer te verkopen. En maak het helemaal af door foto’s van je producten te uploaden in de offerte.

DIGITALE PLANNING

Wil jij ook al jouw opdrachten in één duidelijk overzicht kunnen zien? In Splandid zie je alle uit te voeren opdrachten in het planbord. Je sleept de uit te voeren opdrachten naar de juiste monteur en zo weet iedereen naar welke klus hij of zij moet. Met het digitale planbord kun je beter inspelen op veranderingen en onverwachte gebeurtenissen. Het is niet meer nodig om nieuwe werkbonnen te printen, alles wordt automatisch aangepast.

DIGITALE WERKBON

Klinkt een effectieve samenwerking tussen jouw binnen- en buitendienst jou als muziek in de oren? De digitale werkbon van Splandid maakt dit mogelijk. Geen papierwerk meer of werkbonnen die zoekraken of onleesbaar zijn. Vanuit het planbord kan een monteur zijn werkzaamheden starten en de digitale werkbon zal dan automatisch openen. Via de app op een smartphone of tablet vult de monteur alles in en laat de klant tekenen voor goedkeuring na de werkzaamheden. Met één druk op de knop wordt de werkbon verstuurd en is de opdracht klaar voor facturatie!

facturatie systeem

Is het versturen van facturen een grote administratieve rompslomp binnen jouw bedrijf? Niet met Splandid! Jouw monteurs voegen eenvoudig het meerwerk toe aan de werkbon. Zo automatiseer je de gehele facturatie en jij hoeft alleen nog maar alles te controleren en op versturen te klikken. 

Wat klanten zeggen over splandid

“Met Splandid kunnen we in een handomdraai offertes maken, met opties voor de klant en snellere reactietijden. En het mooiste? De meeste van onze klanten betalen ons nu direct na de klus, wat onze cashflow sterk heeft verbeterd.”

Olivier Cop

Directeur, BC Boomverzorging

“We hebben Splandid geïntegreerd in onze werkprocessen. Dit platform stroomlijnd al onze processen, van het maken van offertes tot het plannen van activiteiten en de facturatie. Dankzij Splandid zijn we efficiënter dan ooit tevoren.”

Marjolein Abbink

Backoffice medewerker, Wouters projecten

Interesse in een alles-in-één oplossing?

Twijfel niet!