nitro

Van offerte tot urenregistratie en facturatie

Maak je ook nog gebruik van een VOIP-telefoniesysteem, Exact boekhoudpakket of een CRM-pakket? Alles valt te koppelen met Nitro zodat al je essentiële bedrijfssystemen automatisch gesynchroniseerd worden. Wel zo makkelijk!

Van offerte naar factuur

Koppel je verschillende systemen

Planning en urenregistratie

Als ondernemer wil je niet te veel systemen – het hebben van meerdere applicaties maakt het werk onoverzichtelijk en vaak kunnen verschillende systemen niet goed samenwerken. Met Nitro en Splandid bieden wij een alles-in-één oplossing van het uitbrengen van offertes, het registreren van uren tot het versturen van facturen. Software dat eenvoudig in gebruik is en te bedienen vanaf de PC, tablet of smartphone.

van offerte naar factuur

  • Voeg je standaardproducten toe in Nitro en maak razendsnel offertes die je eenvoudig exporteert naar een Word-document. Dit Word-template kan volledig naar eigen wens worden vormgegeven.
  • Bij akkoord op de offerte verander je de status van het project in Nitro en kun je gemakkelijk de voortgang van het project bewaken.
  • Of je nu eenmalige producten hebt verkocht of doorlopende abonnementen, je kunt deze allemaal elektronisch factureren in Nitro. Ook heb je eenvoudige overzichten van wat er nog gefactureerd moet worden. Zo mis je nooit meer een factuur!

KOPPEL JE SYSTEMEN

Maak je ook nog gebruik van een VOIP-telefoniesysteem, Exact boekhoudpakket of een CRM-pakket? Alles valt te koppelen met Nitro zodat al je essentiële bedrijfssystemen automatisch gesynchroniseerd worden. Wel zo makkelijk!

PLANNING

Voeg al je medewerkers toe aan Nitro zodat je een planning kunt maken. Hierbij kun je rekening houden met het volgende:

  • Beschikbaarheid: elke medewerker kan zijn beschikbaarheid doorgeven zodat je daar rekening mee kunt houden in de eindplanning.
  • Verlofuren: vakantieaanvragen kunnen door de medewerker worden ingediend en goedgekeurd door de aangewezen leidinggevende. Het vakantiesaldo wordt automatisch bijgehouden zodat je altijd het actuele, beschikbare saldo ziet per medewerker.
  • Overuren overzicht: in één oogopslag zien wat iedereens overurensaldo is zodat je hier rekening mee kunt houden in de planning.
  • Kwalificaties: de ene medewerker is geschikter voor een klus dan de andere. Krijg alleen de kwalificaties in de planning te zien waar je naar op zoek bent.

URENREGISTRATIE

Elke medewerker kan altijd en overal online zijn tijd registreren. Vervolgens kun je de geregistreerde uren direct inzichtelijk maken per klant, project, medewerker en op datum. Deze uren kunnen rechtstreeks door geboekt worden naar het juiste project voor een eenvoudige facturatie naar de klant toe.

Wat klanten zeggen over nitro

“Wij deden onze planning in Excel, een aanpassing van de planning kon maar door één persoon gedaan worden. Even snel iemand inplannen voor morgen was niet te doen. Met Nitro passen we 60 man aan in één uur en worden ze ook nog per SMS geïnformeerd!”

Henri

Directeur, Height Specialists

“Dagelijks krijgen wij honderden monster binnen in ons lab. Vroeger registreerden we dat op papier en ging het papier door het laboratorium. Met Nitro kunnen klanten de monsters digitaal aanmelden en vindt de verwerking helemaal digitaal plaats. Dit heeft onze doorlooptijd met minstens een factor 10 verlaagd!”

Peter

Digilab

Nitro ontdekken?

Wij geven graag een demo!