TELEFONIE

Diverse telefonie oplossingen

Samson IT biedt verschillende slimme telefonie oplossingen van deze tijd. Tegenwoordig is het belangrijk dat al je werknemers overal bereikbaar zijn, niet alleen meer op kantoor. En je zorgt er ook voor dat je als organisatie beter bereikbaar bent als geheel doordat klanten meteen bij de juiste afdeling terecht komen.

^

Xelion

^

Teams calling

Xelion

Met Xelion stap je over naar een oplossing voor zakelijke telefonie waarbij je belt via het internet. Je vaste en mobiele telefonie worden gewoon op één centrale plek geregeld waardoor je ook maar één nummer nodig hebt.

Telefonie koppelingen

Wij hebben diverse koppelingen ontwikkeld om sneller en efficiënter te kunnen werken met verschillende CRM-pakketten. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste klantgegevens voor je hebt en het maakt bellen eenvoudiger doordat je direct vanuit je CRM-pakket kunt bellen. Niet meer schakelen tussen twee systemen dus!

Microsoft Teams Calling

Veel organisaties werken al samen via Microsoft Teams. Hoe handig zou het zijn als je dan ook nog is intern en extern kunt bellen en gebeld worden binnen de Teams omgeving? 

Microsoft Teams Calling maakt het mogelijk om samen te werken met personen binnen en buiten de organisatie. Je kunt (video)bellen, vergaderen én chatten binnen teams tot 10.000 personen. Wij koppelen de vaste telefonie voor je aan Microsoft Teams zodat je geen aparte tools meer nodig hebt om te bellen. Bestaande nummers kunnen behouden worden.  

Meer weten over onze telefonie oplossing?

Neem contact op!

Bij Samson IT begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat er niet één standaard oplossing bestaat voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw IT-omgeving of alleen gedeeltes wilt uitbesteden, wij denken graag met je mee!