open sollicitatie

Word jij onze nieuwe collega?

Bij ons draait alles om passie, technologie en samenwerking. Ben jij klaar om jouw stempel te drukken op een groeiend IT-bedrijf met een geschiedenis van meer dan 20 jaar? Wij nodigen jou graag uit om je CV op te sturen!

de wereld van samson it

Wij zijn niet zomaar een bedrijf, maar een gedreven club mensen met kennis van zaken in de IT-wereld. In de afgelopen jaren hebben we een indrukwekkend klantenportfolio opgebouwd. We ontwerpen slimme IT-oplossingen, bieden IT-ondersteuning en creëren op maat gemaakte software. En het beste van alles? We hebben een informele sfeer waarin we samen streven naar het mooiste voor de klant terwijl we de nieuwste technologische trends op de voet volgen.

achter de schermen bij samson it

Begin je dag met een goede kop koffie en een praatje met je collega’s, want een dag bij Samson IT is nooit saai! Van stroomstoringen bij klanten waardoor alle systemen eruit liggen tot het ontwikkelen van een nieuwe applicatie, het kan alle kanten op bij ons.

Verder wordt er gewerkt aan slimme, nieuwe IT-oplossingen voor huidige klanten, hebben we altijd collega’s aan de telefoon om eerstelijns support te bieden en zorgen we ervoor dat al onze klanten zorgeloos kunnen werken.

Kortom, er is elke dag genoeg te doen bij Samson IT!

ben jij onze ster?

Geeft het jou energie om elke dag weer klanten blij te maken? Ben jij een drijvende kracht achter het doorvoeren van slimme IT en development oplossingen? En ben jij iemand die graag een glimlach op het gezicht van collega’s en klanten tovert?

Dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

  Wat bieden wij

  Bij Samson IT staan we altijd open voor innovatie ideeën, dus er is volop kans om jouw ideeën te laten schitteren en tastbare resultaten te boeken.

  Denk je nog niet de juiste ervaring te hebben, maar zou je wel graag bij ons willen werken? Dan denken wij graag met je mee over trainingen en cursussen die we je kunnen aanbieden om wél op dat niveau te komen.

  Binnen Samson IT maak je deel uit van een jong en enthousiast team met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Ook genieten wij dagelijks van een heerlijke, verzorgde lunch en dagen we elkaar uit aan de tafeltennistafel.

  Denk jij bij samson it te passen?

  Voel je de vonk overslaan en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan nu jouw CV op en wie weet drinken we binnenkort een kop koffie bij ons op kantoor!

  Heb jij er zin in?

  Laat het ons weten!