Software-
ontwikkeling

op maat gemaakt en standaard pakketten

Al meer dan 20 jaar helpen wij klanten met op maat gemaakte softwareoplossingen. En daarnaast hebben we in de afgelopen jaren een aantal eigen systemen gebouwd die bij veel verschillende organisaties en bedrijven een goede oplossing bieden voor de uitdagingen die zich voordoen. Denk hierbij aan het stroomlijnen van de binnen- en buitendienst, opzetten van een digitale werkbon, het offerte tot facturatieproces versnellen of de tijdregistratie van de medewerkers digitaliseren.

op maat gemaakt

  Software die volledig op maat gemaakt is en aan jouw wensen voldoet. Bij de ontwikkeling van maatwerksoftware gaan we in gesprek met jou en gaan we samen de uitdaging aan om tot de perfecte oplossing te komen voor jouw bedrijf.

  splandid

  Met Splandid stroomlijn en digitaliseer je al je bedrijfsprocessen binnen één applicatie. Splandid is een Field Service Management applicatie die enorme voordelen met zich meebrengt op het gebied van digitale offertes, CRM beheer, planning, facturatie, digitale werkbonnen en nog veel meer. Splandid is intern ontwikkeld door Samson IT en is ontstaan uit een sterke klantbehoefte om de buitendienst te digitaliseren en optimaliseren.

  nitro

  Nitro is een softwarepakket dat wij intern hebben ontwikkeld en dat je kunt koppelen met verschillende andere systemen zoals Exact, VOIP-telefoniesysteem Xelion en diverse CRM-pakketten. Nitro is een alles-in-één pakket waarbinnen je abonnementen en diensten kunt bijhouden, tijdregistratie en verlof kunt registreren en facturen kunt versturen.

  telefonie koppelingen

  Wij hebben diverse koppelingen ontwikkeld om sneller en efficiënter te kunnen werken met verschillende CRM-pakketten. Zo zorg je ervoor dat je altijd de juiste klantgegevens voor je hebt en het maakt bellen eenvoudiger doordat je direct vanuit je CRM-pakket kunt bellen. Niet meer schakelen tussen twee systemen dus!

  Nieuwsgierig geworden naar een van onze oplossingen? Of wil je misschien je eigen software ontwikkelen? Neem contact op met ons voor meer informatie.

  Wat klanten zeggen over samson it

  “Wij deden onze planning in Excel, een aanpassing van de planning kon maar door één persoon gedaan worden. Even snel iemand inplannen voor morgen was niet te doen. Met Nitro passen we 60 man aan in één uur en worden ze ook nog per SMS geïnformeerd!”

  Henri

  Directeur, Height Specialists

  “Dagelijks krijgen wij honderden monster binnen in ons lab. Vroeger registreerden we dat op papier en ging het papier door het laboratorium. Met Nitro kunnen klanten de monsters digitaal aanmelden en vindt de verwerking helemaal digitaal plaats. Dit heeft onze doorlooptijd met minstens een factor 10 verlaagd!”

  Peter

  Digilab

  Benieuwd naar onze alles-in-één oplossingen?

  Laat het ons weten!