systeembeheer

Efficiënte en goed beveiligde it-omgeving

Hoe zorg je ervoor dat jouw werkplekken en servers altijd goed draaien als je zelf niet over de IT-kennis beschikt binnen het bedrijf? Het antwoord is simpel: besteed het uit aan een expert! Zo zorg je ervoor dat jouw IT-beheer altijd up-to-date is, goed beveiligd is en dat er altijd iemand voor je klaarstaat bij problemen.

Samson IT is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van moderne werkplekken waardoor samenwerken efficiënter verloopt en thuiswerken geen belemmeringen meer kent.  Wil jij ook de volgende stap maken naar een verbeterde en goed beveiligde IT-omgeving? Lees dan nu verder!

^

Moderne werkplek

^

Back-up en security

^

Connectiviteit

Moderne werkplek

Tegenwoordig heb je geen vaste werkplek meer en is het belangrijk dat alle medewerkers vanaf overal kunnen werken: thuis, onderweg, op kantoor of bij de klant. Met onze moderne werkplek zorg je er niet alleen voor dat dit mogelijk is, maar dat dit ook op een veilige manier kan. En zelfs als je nog gebruik maakt van traditionele applicaties kun je eenvoudig de overstap maken naar moderne werkplekken.

Back-up en security

Je weet vast wel wat een back-up is, maar heb je dit ook goed geregeld voor jouw bedrijfsdata? Je harde schijf kan crashen, er kan brand uitbreken, je kan iets per ongeluk verwijderen of er wordt ingebroken. En nog maar niet te spreken over de veiligheidsrisico’s waar we vandaag de dag mee te maken hebben. De cybercriminaliteit wordt steeds geavanceerder. En daarom is het belangrijk om mogelijke risico’s te beperken en een goede back-up ingeregeld te hebben mocht er toch iets gebeuren. 

Microsoft 365

Het werken met Microsoft 365 kent vele voordelen. Eén van de grootste voordelen is dat de samenwerking binnen het bedrijf en bepaalde teams veel makkelijker wordt en je ook eenvoudig online kunt samenwerken. Dit sluit naadloos aan op de moderne werkplekken die wij aanbieden. Met één licentie per medewerker log je in op verschillende apparaten vanaf verschillende locaties en kun je overal probleemloos je werk uitvoeren.

Connectiviteit

Een zakelijke internetverbinding nodig? Daar komt net iets meer bij kijken dan wanneer het alleen om een thuisnetwerk gaat. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan servers, switches, patchpanelen en access points? En vervolgens komt daar de inrichting van het netwerk nog bij: de verbinding moet veilig zijn en misschien heb je ook wel een back-up lijn nodig. Oftewel, er komt veel bij kijken bij het opzetten van een bedrijfsnetwerk. Wij kunnen dit volledig uit handen nemen voor je, en vervolgens ook nog de verbinding(en) monitoren om eventuele storingen snel te verhelpen.

Kunnen wij helpen?

Twijfel niet!

Bij Samson IT begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en dat er niet één standaard oplossing bestaat voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een totaaloplossing voor jouw IT-omgeving of alleen gedeeltes wilt uitbesteden, wij denken graag met je mee!